OSK´s årsmöte 2021.

  • 6 mar 2021
  • Information

Den 12 mars klockan 18 har vi årsmöte i OSK. 
Eftersom vi inte kan träffas under pandemin blir det ett videomöte på Teams, vilket vi informerat om i kallelsen som publicerats i Oceanseglaren och på hemsidan. Årsmöteshandlingarna finns på hemsidan under ”Mitt konto/dokument/årsmöten”. ... Läs mer...

... Eftersom video-formatet är nytt och ovant för dom flesta av oss kommer här lite information inför mötet.

Du måste anmäla dig på hemsidan under ”aktiviteter” för att kunna ansluta till mötet. Varje familj kan ha max två röster, förutsatt att familjemedlemmen är registrerad och anmäld. Många har inte registrerat sin familjemedlem. Titta på hemsidan under ”Om oss/medlemskap” hur anmälan av familjemedlem går till. Anmäl i god tid före årsmötet.

För att vi skall kunna upprätta en röstlängd måste varje deltagare logga in på egen dator och ange sitt för och efternamn vid inloggningen. En röst per dator.

Du som är anmäld kommer före mötet att få ett mail med en länk för inloggning på Teams. När du klickar på länken kan du ansluta antingen via Teams websida eller via Teams-appen. Vi rekommenderar Teams-appen som du då bör ha laddat ned i förväg. 

Under mötet kan du begära ordet med handuppräckningsknappen eller genom att säga ditt namn och sedan göra din stämma hörd när du får ordet. Vi rekommenderar att du har mikrofonen avstängd hela tiden när du inte har ordet.

För att röstning skall bli praktiskt genomförbar kommer vi i de flesta fall att tillämpa omvänd acklamation, d v s endast du som vill rösta ”nej” skall rösta. 

Innan vi startar mötet kommer webmaster att gå igenom hur du skall förfara under mötet.

Vi hoppas att även du som har lång resväg eller kanske till och med är på din båt någonstans ute i världen, tar detta tillfälle att delta och påverka.

Hör av dig till webmaster i förväg om du har frågor om tekniken eller mötesformen

Logga gärna in i god tid innan mötet startar!

Välkommen!!