Årsmöte i Corona tider

  • 14 mar 2020
  • Information

image: Årsmöte i Corona tider

Fredag den 13 mars, inget är som vanligt! Det är kaos på många håll, företag skickar hem folk, det är tomt på stan, folk hamstrar och vad mer kan gå fel.

 

Trots det så genomförde OSK sitt årsmöte och med fest efteråt. Det klart att det blev...

annorlunda. Från att ha varit helt fullbokat sedan några veckor så blev det en massa avhopp. Både för att det var många äldre som var anmälda och är i riskzonen men även andra som kände sig förkylda och valde att vara hemma. Stor respekt till det och jättebra att det var så. Från att ha varit 60 anmälda till årsfesten så blev vi tillslut 39 personer.

 

Årsmötet hölls innan festen. Ott blev vald till ordförande för mötet med Ann Paulin som sekreterare.

Några saker hände på årsmötet som att vi fattade beslut om att ta bort inträdesavgiften som vi haft tidigare då det var mer jobb att registrera nya medlemmar. Det sker numer direkt av en ny medlem. Vi har också tagit bort provperioden vilket gör att om någon är tilltalad att ta del av våra evenemang så blir man medlem direkt.

 

Anders Rapp lämnar styrelsen men kommer fortsätta förtjänstfullt att fortsätta som redaktör för Oceanseglaren. Anders blev dessutom vald till Hedersmedlem för allt jobb han gjort med klubben, Grattis. Lennart Johansson lämnar också styrelsen som sekreterare. Två nya medlemmar valdes in och det är Maria Mannerstråle som sekreterare efter Lennart och även Bo Hansson valdes in i styrelsen. Nästa vecka har vi konstituerande styrelsemöte då vi delar ut uppgifterna.

Efter årsmötet så väntade lite bubbel för alla. Musik behövs inte för ljudvolymen när OSK ...möts blir enorm. Det finns mycket att prata om. Efter fördrinken så serverades en utmärkt Hawaiisk buffé´. Gissa om det fanns mycket mat, för det var ju beställt till 60 personer. Mats som är klubbmästare hade också sett till att det fanns aluminiumformar så vi kunde ta med oss en liten matlåda hem.

Tack alla inblandade i årsmötet och årsfesten för en lyckad fest trots Coronan.

 

//Peter, webmaster.